.

.

Защитно фолио за екрана на Nintendo Switch от закалено стъкло Spigen [Glas.tR SLIM] е предназначен за Nintendo Switch [Твърдост 9H] - 2 опаковки)

Защитно фолио за екрана на Nintendo Switch от закалено стъкло Spigen [Glas.tR SLIM] е предназначен за Nintendo Switch [Твърдост

BGN 8.79

Продукти
На склад

Nintendo Switch Screen Protector, закалено стъкло с твърдост на екрана 9 H [2]. [Закалено стъкло] Протектор на екрана за Nintendo Switch Extreme яснота с оригиналната отзивчивост докосване на екрана.Пределна яснота запазва първоначалната яркост на екрана.Олеофобное покритие предпазва от масла и пръстови отпечатъци.Защитно фолио за екрана на Nintendo Switch, предназначена за Nintendo Switch. [Защитете своите инвестиции] Spigen Закалено стъкло протектор на екрана за Nintendo Switch направено за защита. Твърдост 9 H запазва същото усещане за стъкло, че и оригиналът на екрана.Олеофобное покритие помага да се поддържа безупречен екран, без кичури масло. [Лесна инсталация]Суха аппликатон : Лесно се инсталира и се отстранява(без мехурчета / без остатък) [Гаранция на защитен филм Spigen]Ние предлагаме доживотна гаранция на нашите защитни фолиа.Ако нещо се обърка с нашата предпазно фолио, ние с удоволствие ще разменим, я друга.[Съвместимост и дизайн] Съвместимост с Ninteodo Switch [2017] [Комплектът съдържа]1. Spigen Glass Screen Protector [2 Pack] 2. Кърпа от микрофибър 3. Мокро / сухо пречистване 4. Стикер за премахване на пыли5. Ръководство за инсталиране.

Характеристики

Може и да ви хареса