.

.

16 БР Общи замяна за Samsung Galaxy Рецептори на Живо Ear Tips,мини Силиконови накрайници за уши, аксесоари за Galaxy Рецептори на Живо SM-R180 (8 двойки, S/L)

16 БР Общи замяна за Samsung Galaxy Рецептори на Живо Ear Tips,мини Силиконови накрайници за уши, аксесоари за Galaxy Рецептори

BGN 5.19

Продукти
На склад

【Применимая модел】Общи замяна за Samsung Galaxy Рецептори на Живо SM-R180 Bluetooth True Wireless накрайници за уши.Накрайници за уши идеално се вписват в калъф за зареждане. 【Кръст Бод Пакет включва】16 бр(черен) накрайници за уши в 2 размера(S/L) за индивидуално напасване и почистването тъкан. 【ФУНКЦИЯ И МАТЕРИАЛ】Ултра силиконов материал прави слушалките са подходящи за ушите и удобни,намалява околния шум за слушане с висока интензивност,по-мека и здрава, противоскользящий, моющийся във вода, лесен за инсталиране и е освободен. 【ВНИМАНИЕ】Слушалки и кабел за зареждане калъф в комплекта не са включени. 【ТОПЛИ СЪВЕТИ】Благодаря ви,че сте прочели тук, ако имате някакви въпроси по този повод, моля, свържете се с нас по всяко време,или можете да задавате въпроси по-долу.За нас е голяма чест да ви служи.ЗАЩО СА НИ НУЖНИ? 【Ако】Ако вашите оригинални аксесоари са стари,повредени или утерянными,или да имате нужда от дубликат част.Ако искате да промените цвета аксесоари.Повярвайте ми, имате ли нужда от тази обща съвместимост с Samsung Galaxy Рецептори на живо Ear tips. 【Голям】Ултра силиконов материал прави слушалки са и удобни, подходящи за вашите уши,намалява околния шум за слушане с висока интензивност,по-мека и здрава, противоскользящий, моющийся във вода, лесен за инсталиране и е освободен.В пакета е включено : (Можете да изберете най-доброто, което отговаря на ушите си в 2 размера.) 【Ушни уши】4 двойки от големия размер,4 двойки от малки по размер. 【кърпа за почистване на】1 бр.(За почистване, слушалки и аксесоари) ВНИМАНИЕ : 1.Замяна за Samsung Galaxy Рецептори на живо SM-R180 Bluetooth True Wireless накрайници за уши. 2.Накрайници за уши идеално се вписват в калъф Galaxy Рецептори на живо charge. 3.Слушалки и кабел за зареждане калъф в комплекта не са включени.

Характеристики

Може и да ви хареса