.

.

4Monster Къмпинг Чаршафи на Супер Абсорбиращи, Бързосъхнеща Микрофибър Пътуване Кърпа, Ултра Мек Компактен Фитнес Зала Кърпа за Плаж Туризъм Йога е Пътуване Спортна Р?

4Monster Къмпинг Чаршафи на Супер Абсорбиращи, Бързосъхнеща Микрофибър Пътуване Кърпа, Ултра Мек Компактен Фитнес Зала Кърпа за

BGN 7.19

Продукти
На склад

Микрофибър. 【Уникален калъф за носене】Защо да изберете обикновена тканую чанта, когато можете да изберете кутия EVA, която е по-хладна, портативнее и по-лесно се съхранява кърпа?Да Не говорим за това, че тази кутия може да е по-добре да защитим кърпа и да се спести място за чанта и джоб. 【Skin Friendly】Висококачествен микрофибър осигурява меко и гладко усещане на вашата кожа,замше и комфортно усещане след всяка употреба. 【Усвояване и бързо изсушаване】По-абсорбираща от обикновените хавлиени кърпи, и може да бъде сух въздух и повторно използвано в продължение на кратък период от време.Той също е много лек, почти не се чувствате го, когато нямаш на шията си.Идеален за избърсване на потта по време на къмпинг,туризъм,пътувания и фитнес зала. 【Професионален производител на】Естественото оцветяване на растенията, да не избледняват след употреба; 100% чиста кърпа;здрава графа и други аксесоари;липса на мирис след употреба.Ние предоставяме на нашите клиенти само най-добрите продукти.Ние искаме да сме сигурни, че имате невероятен опит с нас. На 30 дни, без да се налага връщане / безплатен обмен,гаранция 12 месеца.Ние ще се погрижим за това, да ви няма за какво да се тревожи.

Характеристики

Може и да ви хареса