.

.

Крака на рамката на леглото CAFORO заменят колелата. Сменяеми крачета позволяват на леглото си остане неподвижна, без да наранява пода (комплект от 4-те).

Крака на рамката на леглото CAFORO заменят колелата. Сменяеми крачета позволяват на леглото си остане неподвижна, без да наранява

BGN 7.98

Продукти
На склад

Тези водачи рамка легла са подходящи за използване на паркет, ламинатных, плиточных, килими подове и т.н. Това позволява лесно да се замени ролки или колела на каркасах легла.Подходящ за повечето рамки на леглата - горния 7/8" това приплъзване се поставя в рамката на леглото, оставяйки около 2 3/4 от инча, за да съответства на височината на леглото си от пода.Вътрешното измерение на този приплъзване е 18,25 mm. Моля, уверете се, че вашият рамка на легло е подходящ, преди да купите.Здрав и издръжлив - Основа подмяна на краката на леглото е с ширина 2.5 инча, който осигурява отлична подкрепа.Черен цвят лесно се съчетава с всякакъв интериор на спалнята.Моля, вижте снимки 2 и 3, за измерения, за да се уверите, че те ще отговарят на рамката на леглото.Просто извадете си филми и ги поставете отново, лесно зададени.Доживотна политика за обслужване.Ако по някаква причина не са напълно доволни от покупката си, просто върнете му за пълно възстановяване - никакви въпроси.Цвят : Комплект от 4 броя.

Характеристики

Може и да ви хареса