.

.

01 02 015 Baby Blankie, Мека и удобна играчка Плюшен Сладко Bear Blankie Security Blanket за Новородени/Кърмачета/Деца/Деца(син)

01 02 015 Baby Blankie, Мека и удобна играчка Плюшен Сладко Bear Blankie Security Blanket за Новородени/Кърмачета/Деца/Деца(син)

BGN 79.04

Продукти
На склад

Сладък модел на мечка, може да се привлече вниманието на вашето дете, нека детето по-щастлив.Може да се използва не само като комфортен кърпа, удобно кърпа сравнително голям по размер, но и като малка стеганое одеяло.Това е идеалният подарък за детето си, дори може да се използва за украса на стаята на вашето дете.Висококачествени материали, меки и удобни, могат да отговори на нуждите на бебетата.Задължителен продукт в периода на никнене на млечни зъби детето и го придружава в труден период на никнене на млечни зъби.Функция : 1. Сладък модел на мечка, може да се привлече вниманието на вашето дете, нека детето по-щастлив.2. Не само може да се използва като кърпа за комфорт, удобно кърпа относително голям, можете да използвате също и като леко одеяло.3. Това е идеалният подарък за детето си, дори може да се използва за украса на стаята на вашето дете.4. Висококачествени материали, меки и удобни, могат да отговори на нуждите на бебетата.5. Задължителен продукт по време на периода на никнене на млечни зъби на детето и се придружава детето през трудния период на никнене на млечни зъби.Параметри : Тип на продукта : Детско меко одеяло Материал : PP Cotton Fabric : Плюшени тканиразмер шал : прибл. 28 см/11.0 in Doll Размер : Approx. 18cm/7.1 Неподходящ възраст : 4 месеца + Списък с пакети : 1 x детско меко одеяло .

Характеристики

Item Type:
Infant Stuffed Blanket
Material:
PP Cotton
Fabric:
Plush Fabric
Square Scarf Size:
Approx. 28cm/11.0in
Doll Size:
Approx. 18cm/7.1in
Appropriate Age:
4 Months +
Package List:
1 x Infant Stuffed Blanket  :
Може и да ви хареса