.

.

Модул за преобразуване на F V, F/V Преобразувател на Честота в напрежение Конвертор 0 5V Висока Ефективност за Преобразуване на Интерфейса за Преобразуване на Честота?

Модул за преобразуване на F V, F/V Преобразувател на Честота в напрежение Конвертор 0 5V Висока Ефективност за Преобразуване на

BGN 53.92

Продукти
На склад

Не струнен резистора : вход pulse ниво 5 В 12 В 24 В може да бъде директно въведено, не е за струнен резистора.Въпреки това честотата на входния сигнал, че трябва да се поддържа повече от 0,5 секунди.ВРЕМЕ за РЕАКЦИЯ : модул за преобразуване на честотата и напрежението, време за реакция е около 0,3 0,5 секунди.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Модул е изработен от висококачествени материали, с дълъг живот и висока реализуемостью.ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Смогите да се използва за превръщане на интерфейс между АД и честота, или карта за управление на трафика и интерфейс конвертор съответното поводи управление.ПРЕОБРАЗУВАНЕ на ЧЕСТОТАТА : Трансформиране на импулсен сигнал на честота от 0-10 khz в аналогов сигнал напрежение 0 5 V. 1. Трансформиране на импулсен сигнал на честота от 0-10 khz в аналогов сигнал напрежение 0 5 V. 2. Смогите да се използва за превръщане на интерфейс между АД и честота, или карта за управление на трафика и за случаи на управление интерфейс конвертор отговаряне. 3. Входно ниво гасител на изходните 5 V 12 V 24 V може да бъде веднага input, няма резистор ред.Въпреки това честотата на входния сигнал, че трябва да се поддържа повече от 0,5 секунди. 4. Изходен ток е 5 ma. 5. Модул за преобразуване на честотата и напрежението, време за реакция е около 0,3 0,5 секунди.

Характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Frequency To Voltage Conversion Module
Model:
FV 10KHz5V
Function:
Input 0 10KHz frequency is converted to 0 5V
Output Current:
5MA
Response Time:
0.3 0.5 seconds
Size:
Approx. 4.5 x 4.7 x 1.7cm / 1.8 x 1.9 x 0.7in
  :
Package List:
1 x Frequency To Voltage Conversion Module :
  :
Precautions for use:
1. The multi turn potentiometer on the board is used to calibrate the corresponding relationship between frequency and voltage. :
2. The input power supply voltage range is 12 30VDC. It is recommended that the power supply voltage be 15 24VDC. When the 12V level is used, the power supply cannot be powered by 12VDC. At least 15VDC power supply is required. If you need to use 12V power supply, you can also order 12VDC. Powered converter. At 24 levels, the power supply needs to be powered by 24VDC :
3. The signal input is isolated by diaphragm. Guaranteed anti interference ability. :
4. For use with PLC, support NPN type. Must have a ground wire. :
5. If you need to use an encoder, the encoder should be rotated at a constant speed for more than 0.5 seconds. :
Може и да ви хареса