.

.

Четка За коса, Гребен Набор, Масаж на Кожата на Главата Здравословен Здрав облекчи Налягането Четка Гребло Нескользящая Дръжка за Фризьорски салон за Фризьорски с?

Четка За коса, Гребен Набор, Масаж на Кожата на Главата Здравословен Здрав облекчи Налягането Четка Гребло Нескользящая Дръжка

BGN 19.20

Продукти
На склад

Растежа на косата : Този набор от четки за коса подходящ за огъване на кожата на главата, което може да помогне да се увеличи циркулацията и да се подобри растежа на косата. 23x2, 7 см / 9, 06x1, 06 in Dual Феята на гребен : прибл. 20x3, 5 см / 7, 87x1, 38 in Tail Гребен : прибл.Функция : 1.нескользящая дръжка : Този набор от четки за коса приема ефективна и нескользящую дръжка, която може да намали умората на ръцете в продължение на дълго време на употреба. Масаж на кожата на главата : Този набор от четки за коса може да се използва за масаж на кожата на главата, облекчаване на натиска на главата и предотвратяване на алопеция. Премиум Материал : Този набор от четки за коса е изработена от висококачествени материали, които са безопасни, стабилни, износостойки и трайни. 4 различни вида : Този набор от четки за коса включва в себе си 4 четки за коса, различни видове, които да отговарят на вашите различни нужди в прическа.Масаж на кожата на главата : Този набор от четки за коса може да се използва за масаж на кожата на главата, за да облекчи натиска главата и предотвратяване на алопеция.

Характеристики

Item Type:
Hair Brushes
Material:
ABS, TPE, Nylon, Carbon Fiber, Stainless Steel
Paddle Brush:
Approx. 24.5 x 8.5cm / 9.65 x 3.35in
Styling Brush:
Approx. 20 x 3.5cm / 7.87 x 1.38in
Tail Comb:
Approx. 23 x 2.7cm / 9.06 x 1.06in
Dual Tooth Comb:
Approx. 19.7 x 3.3cm / 7.76 x 1.30in
Package List:
1 xPaddle Brush1 x Styling Brush :
1 x Tail Comb :
1 x Dual Tooth Comb :
Може и да ви хареса