.

.

MIDOLA Портфейл Калъф за iPhone 13 с Притежателя на Картата Калъф Флип Мобилен Телефон Скоба За Пари Премия ИЗКУСТВЕНА Кожа Поставка Слотове за Карти с Двойна Magnetic устойч?

MIDOLA Портфейл Калъф за iPhone 13 с Притежателя на Картата Калъф Флип Мобилен Телефон Скоба За Пари Премия ИЗКУСТВЕНА Кожа Поставка

BGN 7.99

Продукти
На склад

Високо качество : MIDOLA Използва висококачествен и издръжлив материал за срока на услугата, мек PU материал носи много удобно усещане за допир. 100% Ръчна изработка.Специално за 13-6.1".Практичен държач за карти : слотове за карти и държач за бележки ви позволяват да сложите дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност, разписки или в някои от малките неща в движение.ПРОТИВОУДАРНАЯ ЗАЩИТА : предотвратяване на цялостно покриване на проекти от падане и удар.Висококачествена изкуствена кожа : Много функции.Функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат.Лесен достъп до всички портове и контроли. [ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ] : за Да се осигури по-високо клиентския опит, всички кожени чанти, продавани MIDOLA, предлагат ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ.Ако някакви проблеми с качеството, можете да се свържете с нас свободно и да получите нова замени безплатно или връщане на парите.

Характеристики

Може и да ви хареса