.

.

Листът Пергаментова Хартия Hemoton Устранимые Крафт-Восъчна Хартия Сандвич Доказателство Масло Хартия Кафяв Небеленый Биоразлагаемый Дели Амбалажна Хартия Лист за ?

Листът Пергаментова Хартия Hemoton Устранимые Крафт-Восъчна Хартия Сандвич Доказателство Масло Хартия Кафяв Небеленый Биоразлагаемый

BGN 45.99

Продукти
На склад

ПРОСТО ЕЛЕГАНТЕН : Листове са класически прост крафт-кафяв дизайн, който лесно ще отговарят за всеки тематическому декорация парти, независимо дали е за деца или възрастни.Класически дизайн деликатеси - идеални за пикник, барбекю, вечери и концесията на щанда. 2cm-МНОГОЦЕЛЕВИ : Тези за еднократна употреба гастрономически хартия сигурно-дебели, които могат да се използват за опаковане на различни ястия и добре да се запази храна, без да се разруши.Традиционният цвят, изглежда спретнато и стилно.Пакетът включва 1 ролка x амбалажна хартия.Можете да го украсят така, както желаете. - Можете да го използвате за облицовка на кошници с храна, чинии и кофи за поръчки на храна за вкъщи, за да се избегне проливания месни сокове.

Характеристики

Може и да ви хареса