.

.

Worldity 120Pcs 6 Размери Алуминиеви Глухи Нитове, 6 Размери Поп-Нитове Гама от Комплект за Ламарина, автомобилната, Строителната, мебели(M3.2 x 7, M3.2 x 9, M3.2 x 11, M3.2 x 8, M3.2 x 10, M3.2 x 13)

Worldity 120Pcs 6 Размери Алуминиеви Глухи Нитове, 6 Размери Поп-Нитове Гама от Комплект за Ламарина, автомобилната, Строителната,

BGN 7.19

Продукти
На склад

Опаковка и размери : комплектът включва 120шт поп-нитове за своя употреба.Размери M3.2 x 7, M3.2 x 9, M3.2 x 11, M3.2 x 8, M3.2 x 10, M3.2 x 13 идеално се съчетават с заклепочным пистолет.Здрав материал : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, не ръждясва, добра устойчивост на корозия, издръжливи, лесно и има дълъг срок на служба.Лесна за използване : Просто пробиват подходящо дупка и поставете в него посред заклепочную на главата, използвайте пистолет за занитване, за да приведе в съответствие оправку с предмет, а след това удар проект.Многоцелеви : Подходящ за строителство, автомобили, обслужване на мебели, бърза връзка и подготвят проекти.Качествено обслужване : Ако имате някакви въпрос за нашата гама от поп-нитове, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 4 часа.Твърди, гладки, без чеп и леки глухи и нитове се използват широко, например, в търговския район, автомобилния, авиационния поддръжка и т.н. Твърд материал и има дълъг срок на служба Mailto : 120 бр. поп нитове Технически характеристики : Материал : алуминиева сплав, Размер : както е показано на фигура Важно : 1. Когато получавате продукт, моля, разархивирайте, за да се провери, не беше ли той е повреден при преминаване. 2. Нашите всички детайли идват с 360 дни безплатно сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси, моля не се притеснявайте и не се колебайте да се свържете с нас.

Характеристики

Може и да ви хареса