.

.

Qiaolejia Гребен, за да се грижи за кучета,3 бр. Гребен за котки От Неръждаема стомана, 2-в-1 Гребен за бълхи, с заоблени зъби за отстраняване на Плаващи коса, възли, Кора, сл?

Qiaolejia Гребен, за да се грижи за кучета,3 бр. Гребен за котки От Неръждаема стомана, 2-в-1 Гребен за бълхи, с заоблени зъби

BGN 3.99

Продукти
На склад

【НАБОР от ГРЕБЕНИ, ЗА да се ГРИЖА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】Вие ще получите 3 парчета котешки билата : гребен за бълхи със затворени зъбите x 2, гребен за въшки 2-в-1 x 1. 【2-В-1 ДИЗАЙН гребен】Гребен за домашни любимци в края на кръгла шипове много нежна към кожата.Той може да се премахне обвързването, връзване и свобода косата.Освен това, тя може да улесни циркулацията на кръвта и масаж на кожата. 【Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ】Всички наши гребени от пърхот са изработени от неръждаема стомана, издръжлив и лесен за почистване. 【УДОБЕН И БЕЗОПАСЕН】Гребен срещу бълхи подходящ за кучета и котки от всички размери.Зъбите са от висококачествена полирана и кръгла гребени гладка и здрава, без остри ръбове, отстраняват спутанную домашни животни и запазват вашия домашен любимец чисти и здрави. 【Качествено следпродажбено обслужване】Ние ви предоставяме 100% гаранция за удовлетворение.Ако сте недоволни от инструмент, за да се грижи за домашни любимци по някаква причина, моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите.

Характеристики

Може и да ви хареса