.

.

Кръпка на капака на автобуса ,в полза на покрива на АВТОБУСА, покрива лодки, покрива на автомобила, ремонт на капаци мотор,2 пакета (черен, 1 ftx2 ft)

Кръпка на капака на автобуса ,в полза на покрива на АВТОБУСА, покрива лодки, покрива на автомобила, ремонт на капаци мотор,2 пакета

BGN 66.72

Продукти
На склад

【Широко приложима】четири пълни самозалепващи листа с размер 1 метър x 2 метра, подходящи за автомобилни покривала, покривала за лодки, покривала за лодки, покривала за автобуси и т.н. 【Лесна употреба】 RV Cover Patch лесно да се отстранява и да се придържа към прилагането на подходящи за всички разкъсвания и дупки полиестер защитни ръкави. 【Лесно да се поддържа】 Кръпка за автомобилни покривала лесен за употреба и съхранение. 【Съдържание на пакета】 Комплект лепенки за покрива на лодката включва в себе си четири пълни пластир с размери 1 х 2 метра. 【Доживотна гаранция】 Ние ще положим всички усилия, за да се гарантира, че всеки един от нашите кръпка-комплекти за Top е съвършен.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, съобщете ни за това.За да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и търговски опит, нашата услуга за поддръжка на клиенти в САЩ ще бъде готов да се погрижат за вас по всяко време.Ние ценим вашите приоритети.Цвят : черно | Размер : 1 ftx2 ft.

Характеристики

Може и да ви хареса