.

.

JYCX 5D Diamond Живопис Tool kit Full Diamond САМ cat and Mouse Живопис, Цифров Набор от Инструменти, Домакински Декорация на Стените Планински Кристал Бродерия на кръстат бод Художеств?

JYCX 5D Diamond Живопис Tool kit Full Diamond САМ cat and Mouse Живопис, Цифров Набор от Инструменти, Домакински Декорация на

BGN 76.64

Продукти
На склад

❤ Диамантена живопис-това са ръчно изработени продукти, който може да се развие при деца практически умения, и търпение, да развие интелект и да се подобри разбирането на цветове и естетика.Това е чудесен подарък за приятел, и произведение на изкуството за облекчаване на стреса. ❤ Блестящ диамант притежава силен триизмерно усещане, има страхотен блясък, ярки цветове, ярки изображения и никога не избледняват. ❤ Моля, висок клас на платното за опазване на здравето и околната среда.Здрав и издръжлив, не е деформиран лесно, влагоустойчив, отговарят на високи и водоустойчив.Повърхността е покрита с супер лепило, и учение не пада, и добра адхезия. ❤ На полуготови продукти от диамант картини, с изключение на дограма.Трябва да направите това, като себе си. ❤ Направете успешна алмазную картина.Снимка на мода, благородна и елегантна.Перфектно се вписват вашата всекидневна, спалня, кабинет.

Характеристики

Може и да ви хареса