.

.

Външна камера за сигурност, Wansview 1080P Wireless WiFi IP66 Waterproof Surveillance Home Camera with Motion Detection, 2 Way Audio, Night Vision, SD Card Storage and Works with Алекса W6 (Black)

Външна камера за сигурност, Wansview 1080P Wireless WiFi IP66 Waterproof Surveillance Home Camera with Motion Detection, 2 Way

BGN 25.59

Продукти
На склад

【1080 P HD Video t ще получите имейл за активиране, когато аз зарегистрирую нов акаунт в приложението?.A : 1. Моля, проверете входящата си кутия от нежелана поща. 2. Моля, свържете се с нашия екип поддръжка по електронна поща на вашия профил, активираме вашия акаунт ръчно.A : Моля, уверете се, че вашият телефон е свързан към 2,4 Ghz за Wi-Fi(5 Ghz Wi-Fi не се поддържа) и камерата трябва да се инсталира в рамките на 3 метра от рутера по време на настройка.Q : има ли този фотоапарат SD-карта?.A : Да, тази външна камера поддържа max 128 GB Micro SD карта(не е включена в комплекта), слот за SD-карта е в долната част на камерата.Q : Как да играят на видео сигнал на трафика безплатно и без абонамент за cloud услуги?.A : Потребителят може да включи на запис на сигнала за тревога на SD картата в приложението, или вие също можете да възпроизвеждате видео сигнал 10s директно от страницата предупреждение.В : Как да споделя камера с членове на семейството, за да могат да преглеждат видео в реално време в облачном приложение Wansview?Отговор : 1 .Моля, попитайте за семейството си регистрирате нов акаунт със собствената си информация, електронна поща, а след това първо да получите достъп до приложението. 2. След това трябва да натиснете "да Покани член на семейството" на страницата за настройки, за да изпратите връзка покани семейството си с вашия телефон. 3. Да споделя хора ще получат съобщение на профила си и трябва да приеме поканата.Въпрос : Това е камера, захранван с батерии?Отговор : не, това не е камера, захранван с батерии, тя изисква постоянна свързване на източник на захранване.

Характеристики

Може и да ви хареса