.

.

Флопи - пич просто прохлаждается на кучешки легла. Страхотна кошче за вътрешно и външно използване на домашни любимци. Лек и преносим. Студ в стила на оптимистичен д

Флопи - пич просто прохлаждается на кучешки легла. Страхотна кошче за вътрешно и външно използване на домашни любимци. Лек и преносим.

BGN 47.96

Продукти
На склад

Размери 36" L 30" W 43" H. Запазва прохладата на вашия домашен любимец в топлите дни.Сянката на навес предоставя на хладно място за почивка в горещите дни, както и помага на вашия домашен любимец да се чувстват в безопасност.Висококачествен плат Оксфорд 1680 D и стоманена рамка осигуряват продължителна употреба.Лека и преносима кушетка за домашни любимци е лесно преносими и лесно става.Дишаща мрежа позволява на въздушния поток да си домашни любимци в хладината и уюта.Ние сме собственици и любители на кучета със страст към уникални, висококачествени продукти, които ще харесат на вас и вашето куче.Ние създаваме прекалено, прекалено меки легла с подходящо комфорт, издигнати кучешки легла с балдахинами и малко нагласата, сменяеми капаци, които правят старите легла същите добри, нови, уникални калъфи за чекмеджета, които се размножават като одеяла, преносими кучешки къщи, универсални пренасяне за пътуване, басейни и др. разгледайте нашия пълен каталог и открийте защо всяко куче иска да бъде Гъвкав човек.

Характеристики

Може и да ви хареса