.

.

Cecoe 10 БР Защитен инструмент, ушния монтаж на Лицето 3D Стерео защитен инструмент е подходящ за изолация на риска от вредното мирис/цветен прашец/дим/на прах и други в?

Cecoe 10 БР Защитен инструмент, ушния монтаж на Лицето 3D Стерео защитен инструмент е подходящ за изолация на риска от вредното

BGN 64.32

Продукти
На склад

★ Сигурност : Аз мисля, че този продукт е най-доброто защитно средство за защита на членовете на семейството в специален период!. ★ Дизайн : Този продукт е на ухото на куката, който може идеално затваряне на носа, устата и лицето.Плат нежна, и при продължително носене, тя няма да доведе до хипоксия, недостиг на въздух или страстен топлина. ★ Предимства : Този продукт е сполучлива маска, ние сме интимни, бели отвътре, меки и удобни.Когато нямаш този удобен хлопчатобумажный защитно средство на тялото си, вие получавате друго ниво на комфорт, от другите!. ★ Материал : Този продукт използва висококачествен хлопчатобумажный материал, който е лесен и приятен за кожата, притежава добра пропускливост на въздуха и влагопоглощением, а също така може да са измити и повторно използвани. ★ Спецификация : Този продукт се продава в десет части, цвят черен, размер, моля вижте на снимката. ✔ Съвети : 1. Десет от тази на продукта се продават.Дишащи и удобни материали и изискан външен вид го правят практичен и модерен.Може да се предотврати попадането на прах, автомобилни выхлопов и цветен прашец. 2. Удобен дизайн, облечена в продължение на дълго време ще окаже натиск на ушите си! 3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор!.

Характеристики

This product is sold in ten pieces, the color is black, the size is please see the picture. :
Може и да ви хареса