.

.

Грижа за кожата на лицето колан за отслабване, грижа за кожата на лицето лифтинг колани, естествена грижа за кожата на лицето еластична превръзка грижи за кожата на

Грижа за кожата на лицето колан за отслабване, грижа за кожата на лицето лифтинг колани, естествена грижа за кожата на лицето

BGN 8.31

Продукти
На склад

Този компресиран гениален пост колан може да се изпират в топла вода с мек перилен препарат, след което се оставя да изсъхне по естествен път.Хората с чувствителна кожа също могат да летят с увереност. Не използвайте при наличие на рани в покрита площ.Спецификация : Състояние : 100% нов Тип елемент : лице за отслабване Размера лица : средният размер на Списъка с пакети : 1 x лице за отслабване козирка Забележка : 1.Изработен от висококачествени материали, тя е изработена от ултра-тънък материал с нисък отскок, за да го дышащим. Машинно пране, липсата на излагане на слънчева светлина, неутрална топла вода и естествена сушене са забранени. 【Гаранция за сигурност】 Ние обещаваме, 30 дни гаранция за връщане на парите или гаранция за връщане на парите, качествена предварителна продажба консултация и послепродажную за поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Високо качество】 Кожа е една приятна, мека и еластична.【Дизайн на ухото】 Дупка от двете страни на ухото облекчава обличане, а отвореното ухо е предназначено, за да остане еластична, да не се удари в ухото ми. 【Face V effect】 Бързо се възстановява контура на лицето, намаляване на двойна брадичка, подобрява релаксация на кожата, повишава еластичността на кожата, контролира масло ефективно подобрява двойна брадичка, може да направи човек по-малко, дава ефект V лицето по-гладко и добавя по-строги линии.Не трябва да се прилага неговите деца, бременни жени, болни сърдечни заболявания, болни хипертония болни с кожни заболявания. Използвайте около 1 час на ден през пролетта и лятото, около 3 часа през есента и зимата, не носят, за да спи през лятото и увеличаване на използването на времето. 【За многократна употреба】 изящна изработка, мека кърпа без мирис.

Характеристики

Condition:
100% new
Item Type:
Face Slimming Face
Size:
medium size
List of packages:
1 x face slimming visor :
Note:
1. Use approximately 1 hour per day in spring and summer, approximately 3 hours in autumn and winter, do not wear to sleep in summer and increase the usage time. :
2. Do not use in the presence of wounds in the covered area. Do not use it for children, pregnant women, patients with heart disease, patients with hypertension and patients with skin diseases. :
3. People who have skin allergies are not recommended to use. :
4. Machine washing, no exposure to sunlight, neutral hot water and natural drying are prohibited. :
Може и да ви хареса