.

.

Растяжитель краката Stap, Лека ползи Подобрява Гъвкавостта на краката Растяжитель контузия Престой Стабилизирано Подобрява мащабируемостта 9.84 ft за да се Изкачи на ?

Растяжитель краката Stap, Лека ползи Подобрява Гъвкавостта на краката Растяжитель контузия Престой Стабилизирано Подобрява мащабируемостта

BGN 27.36

Продукти
На склад

Лесен за използване, той може да подобри гъвкавостта на краката и баланс в естествена поза на тялото.Лесно управление, поставяне на отвора на анкера на вратата косяке може да повиши стойка на ново ниво.Останете стабилни, не царапайте и не повреждайте вратата, не се движат и не обезмаслено, когато вытягиваете краката.Подобрете гъвкавост и скалируемост, както и изведете обучение на следващото ниво чрез ефективно разтягане.Много подходящ за гимнасток, на мажоретките, младите скейтъри, каратистов.Функция : 1. Лесен за използване, той може да подобри гъвкавостта на краката и баланс в естествена поза на тялото.2. Останете стабилни, не царапайте и не повреждайте вратата, не се движат и не обезмаслено, когато вытягиваете краката.3. Подобрете гъвкавост и скалируемост, както и изведете обучение на следващото ниво чрез ефективно разтягане.4. Много подходящ за гимнастов, на мажоретките, младите скейтъри, спортисти по карате.5. Една проста операция, поставяне на крилото на котвата на вратата косяке може да повиши стойка на ново ниво.Спецификация : Тип елемент : Стречинг на краката Strap Size : Approx. 3m/9.84 ftфункция : Начинаещи практикуват извивка на талията или изкачване ногматериал : полиестер Осъществяване списък : 1 x Полагане на Tape1 x Съединителната пряжка1 x Manual1 x Чанта за съхранение.

Характеристики

Item Type:
Stretching Leg Strap
Size:
Approx. 3m/9.84ft
Function:
Beginners are practicing waist bending or leg lifting
Material:
 Polyester
Package List:
1 x Laying Tape :
1 x Connecting Buckle :
1 x Manual :
1 x Storage Bag :
Може и да ви хареса