.

.

Монокуляр 12X50 за Възрастни HD,16,55 мм BAK-4 Призма с Висока Разделителна способност Монокуляр Телескоп,Пълен Многослоен Обектива на най-Новият Водоустойчив/Удароустой?

Монокуляр 12X50 за Възрастни HD,16,55 мм BAK-4 Призма с Висока Разделителна способност Монокуляр Телескоп,Пълен Многослоен Обектива

BGN 31.99

Продукти
На склад

【Водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив МИНИ ТЕЛЕСКОП】Този HD водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив монокуляр, използван о-пръстен херметически затворени оптика може да попречи на обектива от прах/влага/боклук.Идеално за пътуване и приключения на открито. 【Напълно оптични стъклени лещи】Нашия монокулярный телескоп HD, оборудван с 16,5 мм призмата на BAK-4 и напълно покрити с лещи, FMC, засилва ключова функция монокуляра.Идеално за пътуване и приключения на открито.Гумена броня с ивици го прави удобен за използване и не дава да се изплъзне от ръцете.Вграден дизайн за нощно виждане с ниски нива на осветеност ще ви помогне да видите нещата при слаба светлина. ✔️【Worry free After-sale】Ние предлагаме 12 месеца обслужване и 30 дни връщане на парите, ако имате някакви въпроси по отношение на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща за обслужване на клиенти, или оставете ни съобщение в прозореца за чат съобщения , ние незабавно ще ви отговорим. 【Лесни за носене и лесен за използване】Този монокуляр HD тежи само 400 грама, и вие можете лесно да го вземете с вас навсякъде.Статив и монокулярный адаптер (не са включени в комплекта).Закручивающийся наглазник прави този престижен монокуляр удобен за използване от всички, както и лесно за използване за тези, които носят очила. (не се вижда в пълна тъмнина).Монокуляры uesd Напълно оптични стъклени лещи, за да ви даде по-ясен и ярък преглед.

Характеристики

Може и да ви хареса