.

.

Чанта за съхранение на Инвалидни Колички, Плат Оксфорд Инвалидна Количка на Задната част на Чантата Светоотражающая Лента за Ходунков Скутери(черен)

Чанта за съхранение на Инвалидни Колички, Плат Оксфорд Инвалидна Количка на Задната част на Чантата Светоотражающая Лента за Ходунков

BGN 16.79

Продукти
На склад

Лесно се прикрепя : Чанта за инвалидна количка с две регулируеми клипсами на раменните ремнях, които могат да бъдат приложени за почти всяко мобилно устройство. Широко използвайте : на Гърба на чантата може да се използва в инвалидни колички, ходунках, самокатах и всякакъв вид стол, подходящ за възрастни, деца, медицински сестри и всички останали.Чудесен материал : Раница за инвалидна количка е изработена от плат Оксфорд, добавен двоен шев и подсилени точки на напрежение, осигуряващи максимална здравина.Голям капацитет : Чанта за инвалидна количка може да се използва за съхранение на различни предмети, осигуряване на удобно място за съхранение за вас при напускане. Светоотражающая лента : Чанта е проектирана с светоотражающей ивица през горния капак на клапан за допълнителна сигурност, което я прави видима в нощта. Голям капацитет : Чанта с инвалидна количка може да се използва за съхранение на различни предмети, осигуряване на удобно място за съхранение за вас при напускане.Широко приложение : на Гърба на чантата може да се използва в инвалидни колички, ходунках, самокатах и всякакъв вид стол, подходящ за възрастни, деца, медицински сестри и всички останали.Функция : 1. Лесно се прикрепя : Чанта за инвалидна количка с две регулируеми клипсами на раменните ремнях, които могат да бъдат приложени за почти всяко мобилно устройство.Параметри : Тип на продукта : Чанта за инвалидни колясокматериал : плат Оксфорд Осъществяване списък : 1 x Wheelchair Чанта. Чудесен материал : Раница за инвалидни колички е направен от материал плат Оксфорд, добавен двоен шев и подсилени точки на напрежение, осигуряващи максимална здравина.

Характеристики

Item Type:
Wheelchair Bag
Material:
Oxford Cloth 
Package List:
1 xWheelchair Bag :
Може и да ви хареса