.

.

Bathfinesse Масло се втрива Бронзов Смесител за Вана Водопад за Мивки Смесители За Вана С Една Дръжка С Един Дупка На Бортике Тоалетна чиния с Изскачащи Дренажна Тапа Тъ?

Bathfinesse Масло се втрива Бронзов Смесител за Вана Водопад за Мивки Смесители За Вана С Една Дръжка С Един Дупка На Бортике

BGN 47.99

Продукти
На склад

【Довършителни】 Масло се втрива бронзова украса създава античен вид.От здрава и дълготрайна конструкция до съвременни и допълване на интериор дизайн, този кран принадлежи на вашата баня. 【Материал】 Твърда латунная конструкция гарантира качество и надеждност,керамични дисков патрон без капки за плавна и продължителна работа, нисък процент на олово от месинг по-малко от 0,25%, отговаря на изискванията на NSF61 и NSF372. 【Водопадный поток】 перфектен за ежедневните задачи баня, като почистване на зъбите и измиване на ръцете.Налягането на водата, насочена към повишаване на ефективността на използването на вода, без да вредят на вода под налягане или цялостно представяне. 【Лесна инсталация】 Използвайте дълъг винт,който прави инсталирането по-лесно и по-бързо,пакет включва инструкции, няма водопроводчик не е необходим, можете да го направите сами. 【Клапан без капки】 Вградени керамични дисков патрон, високо картриджный клапан осигуряват плавен поток и малката вероятност от изтичане на информация.Украса : масло настъргана бронз.Начин на инсталация : Палубни монтаж.Необходимите отвори за мивки : 1 или 3 дупки.Материал на основното тяло : месинг.Поп Водосточни материал : Месинг.Клапан : Надежден керамичен патрон.Обсега на чучура : 5.4 инча.Височината на чучура : 3,64 инча.Обща височина : 8,11 инча.

Характеристики

Може и да ви хареса