.

.

Кофа за боклук 23L Домашни Голямо Двухствольное Кухненско Кошчето за боклук За Сортиране на Отпадъци Всекидневна Офис Кофа за Боклук Вътрешна Кофа за Боклук Вътреш?

Кофа за боклук 23L Домашни Голямо Двухствольное Кухненско Кошчето за боклук За Сортиране на Отпадъци Всекидневна Офис Кофа за

BGN 128.28

Продукти
На склад

1 : Домашни кофа за боклук, 23Л крупнотоннажное кофата за боклук, с по-голямо количество отпадъци, се използва в хола, кухнята, банята. 2 : Тъчпад отворена капачка, 90 градуса свободно отваряне и затваряне, материал ABS, здрав и вкус, издръжлив. 3 : Моля, дизайн на пръстени налягане, торба за боклук няма да падне, торби за боклук в две кофи могат лесно да се заменят, се разделят на ляво и на дясно, ефективна класификация;. 4 : Боклук се поставя отделно, една ключът е отворен, сухи и мокри категоризация, класификация на отпадъците не е специфична миризма. 5 : Влажна и суха сортиране на боклук резервоарите за течно гориво, на всеки ъгъл на дома, почистване на офиса на компанията, с всичко необходимо.Трайна и здрава, гладка повърхност, може лесно избършете с влажна кърпа, контейнер носи модерна и топла красота във вашия дом Product name : Закрит кофата бакProduct material : barrel cover ABS/ barrel body pp Product color : white + gray1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. 3. Моля, имайте предвид, че различните монитори може да предизвика незначителни цвят, моля, разберете разликата.4. Посочените данни са само за справка, а размерът - само за сведение.Застроена площ има предимство.Ако има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Можете да споделяте и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.*Обикновено, логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-5 дни, а очакваното време на пристигане е около 10-20 дни.

Характеристики

Може и да ви хареса