.

.

Reamount Motorola Moto G Pure Case, Moto G Power 2022 Case with Tempered Glass Screen Protector [2 Pack],360° с Регулируема Пръстеновидна Стойка и Слот за карта,Военен устойчив на удари Защитен калъф (зелен)

Reamount Motorola Moto G Pure Case, Moto G Power 2022 Case with Tempered Glass Screen Protector [2 Pack],360° с Регулируема Пръстеновидна

BGN 26.80

Продукти
На склад

☘️【Съвместимост】Специално проектиран калъф fit moto g pure/moto g power 2022. ☘️【Военен клас, устойчив на удари】е Сертифициран за превишаване на стандартите за изпитване на спад на военен клас,премията двуслойни защитен калъф,повишава защитата от удари. ☘️【Дизайн на притежателя на картата】Този калъф за вашия телефон включва 1 слот за кредитни карти, е идеалното съчетание от чантата си и своята практика за мобилен телефон.Това ви позволява лесно да получите достъп до вашите банкови карти, парични средства и екрана на мобилния телефон. ☘️【Вградена околовръстен поставка на 360°】 вградена въртяща околовръстен поставка на 360° с вертикални и хоризонтални ъгли на видимост и освободи ръцете си, за да правят други неща.Удобна за четене, гледане на филми, игри. ☘️【Защита на цялото тяло】 Четырехугольные улей, въздушни възглавници,уникален дизайн на амортизация,по-цялостна защита на чупливи части на мобилен телефон.Корпус с обособени точни отвори за говорители, аудиопортов,зарядни портове и бутони за ваше удобство.Дизайнът на телефона е идеален за подарък за мъже, жени, момичета и момчета.

Характеристики

Може и да ви хареса