.

.

Магнитна стоманена плоча, най-Добрата адсорбция Лесно като Инсталирането на Гъвкава стоманена филм Гъвкава Жизнерадостная за принтер 3D(202 * 128mm)

Магнитна стоманена плоча, най-Добрата адсорбция Лесно като Инсталирането на Гъвкава стоманена филм Гъвкава Жизнерадостная за принтер

BGN 23.83

Продукти
На склад

Магнитна стоманена лента може да се използва за 3 D принтер, ungrade части за принтер 3 D.С помощта на упругую стоманената плоча, тя не се деформират, дори ако си много пъти се огъват, и може да се използва многократно.Тази магнитна стоманена плоча е много лесно да се премахне, трябва само внимателно огънете го, за да го извадете.След специална странична обработка на печатни подробности могат по-добре се накисва в лентата, за да се избегне падане или подхлъзване.С дизайн на дръжката, тази стоманена плоча е с дръжка, която е много лесно да се вземе и инсталира удобно за използване.Функция : 1. Тази магнитна стоманена плоча е много лесно да се премахне, трябва само внимателно огънете го, за да го извадете.2. След специална странична обработка на печатни детайли могат да бъдат по-добре абсорбирани в лентата, за да се избегне падане или подхлъзване.3. С помощта на упругую стоманената плоча, тя не ще деформирани, дори ако тя согнута много пъти, и може да се използва повторно 4. С дизайн на дръжката, тази стоманена плоча е с дръжка, която е много лесна за това да вземе и да инсталирате, лесна за използване.5. Магнитна стоманена лента може да се използва за 3 D принтер, ungrade части за принтер 3 D.Как да използвате : Стъпки за използване : 1. Свалям лепило от страна на В2. Залепете страна Б в светоотверждаемую платформу3. Выровняйте и адсорбируйте стоманена плоча от страна на BSpecification : Тип на продукта : стоманена Пружина пластинаматериал : стоманена пластинаприменение : Подходящ за 3 D-принтер Осъществяване списък : 1 x Spring Стоманена пластина1 x Магнитна B страничната стикер.

Характеристики

Item Type:
Spring Steel Plate
Material:
Steel Plate
Fitment:
Fit for 3D Printer
Package List:
1 xSpring Steel Plate1 x Magnetic B Side Sticker :
Може и да ви хареса