.

.

Наколенник Help-Me-Up с централна дръжка за намаляване на натоварването на коляното. За градината, гаража, у дома или на работа! Дебела мека уплътнение размер 1 ½ инча. Гр

Наколенник Help-Me-Up с централна дръжка за намаляване на натоварването на коляното. За градината, гаража, у дома или на работа!

BGN 26.36

Продукти
На склад

Наколенник Garden Kneeler "Help-Me-Up" с централна дръжка е предназначен за осигуряване на подкрепа и стабилност при опускании в коленопреклоненное положение.Това е особено полезно при опит да се изправи от позиция на колене.Мека подплата е с размер 17,8" x 11" и дебелина 1 1/2".Укрепване на багажник е с височина 12 сантиметра и мека писалка дръжката, го очакваха до горната част.Дръжка стълб се поддържа и е прикрепен към стоманена плоча, която е вградена в мека възглавница.Той не ще докосват пода, и няма да предизвика надраскване на всяка повърхност.Използването на централна химикалки по време стои на колене помага за облекчаване на някои натоварването на коленете и долната част на гърба.Тя може лесно да се демонтира за съхранение без никакви винтове или скоби за демонтаж.Градински наколенник "Help-Me-Up" с централна дръжка е предназначен за осигуряване на подкрепа и стабилност при опускании в положение на скута си, и това е особено полезно при опит да се изправи от позиция на колене.При преминаване от положение на колене в изправено положение най-трудното изпълняват първите четири-шестидюймовую "удължат този първи зона", и тази "преходна зона" създава най-голямо натоварване на тялото ви.Първоначалното изкачване на тялото може да доведе до голямо количество "механични" товари на гърба и коленете.Това е особено трудно за тези, които имат проблеми с гърба, артрит или сериозни проблеми с коленете си.

Характеристики

Може и да ви хареса