.

.

KriSanu iPhone 12 Daisy Case Flowers Floral Pattern Design Full Body Противоударная Защита на Мека Рамка TPU и Твърд PC Задната Устойчиво на Надраскване Тънка Капак за iPhone за 12 момичета от Жените (л?

KriSanu iPhone 12 Daisy Case Flowers Floral Pattern Design Full Body Противоударная Защита на Мека Рамка TPU и Твърд PC Задната

BGN 6.39

Продукти
На склад

✔️【Точното положение на дупки, идеална за засаждане】Деколтета корпуса на i Phone са идеални за край на камерата и на всеки бутон.✔ ★Направете така, че вашият калъф за i Phone е имал високо качество и структура, а също имаше силна защита. ✔ ★Защита на екрана и камера за Висококачествен мек калъф TPU покрива всички ръбове на телефона. ✔★Модерна технология за печат е Модерна технология на печат : е покрита с твърд гръб с помощта на най-добрите в света технологии за печат.✔️ [Лекота на употреба] : броня е изработена от материал TPU, който е добре абсорбира удара и предпазва i Phone 12. ✔★Съпротива удара в Четирите ъгъла са предназначени за повърхността шок Устойчивост на падане Елегантен квадратен калъф за телефон с четири ъгъла защита дръжте калъф за i Phone се пази от падане и дневни щети. ✔★Anti-scratch Back high-performance срещу остри предмети, избягвайте надраскване Твърд лист има отлични характеристики като устойчивост на износване, устойчивост на надраскване и устойчивост на удар. ✔ ★Издигнати ръбове защита на предния екран. ✔️【Устойчива на плъзгане и амортизация】 устойчива на плъзгане конструкция, възглавница в четири части осигурява ефективна защита на вашия i Phone.

Характеристики

Може и да ви хареса