.

.

Мастило за татуировки малки, водоустойчивые многократно чаша мастило за татуировки Здрави и удобни, с широк ръба на чаша за мастило за татуировки(m)

Мастило за татуировки малки, водоустойчивые многократно чаша мастило за татуировки Здрави и удобни, с широк ръба на чаша за мастило

BGN 23.75

Продукти
На склад

【Широко се използва】Идеално място за задържане на пигмент или мастило за татуировки. 【Подходящ】Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия. 【Удобен】на Разположение 3 размер, което е удобно за вас. 【За многократна употреба и трайни】е Изработена от пластмаса, тя е водоустойчив, многократно и здрав. 【Лесно почистване и съхранение】Лесно почистване и съхранение.Описание : Тези мастила за татуировки, разработени с широк ръб на чаша, която може да се предотврати разливане на пигмент.Тези мастила са подходящи за професионални татуировщиков или домашна употреба.С тези капаци мастило за татуировки не се нуждаят от поставки за мастило, за да запази мастилото чаша.Характеристики : 1. Изработен е от пластмаса, тя е водоустойчив, многократно и здрав.2. Идеален за съхранение на пигмент или мастило за татуировки.3. Лесно почистване и съхранение.4. Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия. 5. На разположение 3 размер, което е удобно за вас.Технически характеристики : Тип : Мастило за татуировки Cup Material : Plastic Color : As Show Pictures Optional Size : L, M, S Size Вътрешен диаметър(cm/инч) Външен диаметър(cm/инч) Височина(cm/инч) кръст Бод Пакет Тегло(g) L 1.5 см / 0.6 инча 1.9 см / 0.7 инча 1.4 cm / 0.6 инча 500 g M 1.3 см / 0.5 инча 1.6 см / 0.6 инча 1.1 см / 0.4 инча 360 g S 0.8 см / 0.3 инча 1.3 см / 0.5 инча 1.1 см / 0.4 инча 150 г Брой : 1 x Чанта от 1000 бр. касети кепета Функция : задържане на пигмента на татуировката или мастило на Помещение включва : 1 х чанта от 1000 бр. касети с мастило са на капсули .

Характеристики

Може и да ви хареса