.

.

Филийки маникюр, Сладък Филийки за нокти Изкуство на Плода Полимерна Глина, Цветни и вкусни Богат на функции за домове за магазин нокти(розова ягода)

Филийки маникюр, Сладък Филийки за нокти Изкуство на Плода Полимерна Глина, Цветни и вкусни Богат на функции за домове за магазин

BGN 5.27

Продукти
На склад

Подходящи за празници, партита, интересни събития, карнавали, танцови представления за създаване на вълнуващ грим.Можете също да го използвате за украса на своята практика за телефон, очила, карти и боди-арт и т.н. Може да се насладите на САМ се забавляват със семейството и приятелите, подходящ за любителите на нийл арт, изкуство или катран.Много подходящ за извършване на работи, декорация на нокти, бижута от смола и гланц за устни.Различни цветове и форми на парчета нокти носят безкрайно удоволствие за създаване на вашите занаяти.Функция : 1. Много подходящ за извършване на работи, декорация на нокти, бижута от смола и гланц за устни.2. Различни цветове и форми на парчета нокти носят безкрайно удоволствие за създаване на вашите занаяти.3. Може също да го използвате за декорация на вашия телефон, очила, карти и боди-арт и т.н. 4.Може да се насладите на DIY забавлявате с вашето семейство и приятели, е подходящ за нокти или любители на изкуството смола. 5.Подходящи за празници, партита, интересни събития, карнавали, танцови представления за създаване на интересни козметика.Спецификация : Тип елемент : Плодов за нокти-арт Slices Material : Полимерна глина Съдържание : 10g/pack Characteristic : Използва се за създаване на ноктите art Function : Домакински, маникюр, магазин и т.н. Списъка с пакети : 1 x Пакет плодови резени нокти.

Характеристики

Item Type:
Fruit Nail Art Slices
Material:
 Polymer clay
Net Content:
10g/pack
Characteristic:
Used to create nail art
Function:
Household, nail shop, etc.
Package List:
1 x Pack of Fruit Nail Art Slices :
Може и да ви хареса