.

.

QPALZM 26 см Палатка Led RGB Светлина + 1,1 м за Монтиране на Статив 168 LED Двоен Цвят Температура на Затъмняване Пръстен Vlogging Фотография Видео Светлини withTripod Топка Корона Дис?

QPALZM 26 см Палатка Led RGB Светлина + 1,1 м за Монтиране на Статив 168 LED Двоен Цвят Температура на Затъмняване Пръстен Vlogging

BGN 79.84

Продукти
На склад

Идеален видео Риг За гримьор, козметик, създател на съдържание You Tube, татуировщика, видеоблогера, фризьор/салон, любителите на селфи, Facebook Live, Instagram Live, Snap Chat, студийно осветление, портрет. Кръговото движение на светлината е изработена от 48 енергоспестяващи топки led лампи, с отличен ефект на разсейване на топлината, постоянен ток шофиране, висока отлично възпроизвеждане на цветовете, омекотяване на източника на светлина и повишаването на тона на кожата на портретна фотография. [Стабилен и регулируем статив] Материал от алуминиева сплав подобрява стабилността на статив.Огъната капачка лампи ви позволява лампам излъчват разсеяна светлина, която не вреди на очите ви, в същото време равномерно осветяване на лицето, като по този начин по-ясно представяне на вашата красота или подробности за продукта на живо.Го USB захранващ кабел може да се захранва от (компютри/банки захранване/батерии и зарядни устройства за мобилни телефони), и той идва с ключа и контролер за регулиране на яркостта и цветовете, изравняване на вашия опит в използването. [ Широко използван ]- Самосъемка светлина прави кожата жизнена и красива, а също и кара вашите очи трепти.Мека естествена светлина в различни цветове подчертава вашата красота в различни случаи. Режим на осветление на цвета RGB с регулируема яркост за вашия избор, можете лесно регулиране на цвят и яркост, без да инсталирате допълнителни цветни филтри, за да се постигне отлична яркост. [Адаптивни и лесни за използване] независимо Дали става дума за монтаж на огледала, камери или допълнителен телефон, който улеснява излъчва на живо и 4 горещи башмака рамките на околовръстен лампи придават удобство и възможност за настройки.

Характеристики

Може и да ви хареса