.

.

Калъф за Кърмене Шал За Кърмене на Морски Животни - Детски Калъфи За столчета за автомобил, Чанта За Количка, Навес за седалки на Автомобила(6te0g)

Калъф за Кърмене Шал За Кърмене на Морски Животни - Детски Калъфи За столчета за автомобил, Чанта За Количка, Навес за седалки

BGN 12.79

Продукти
На склад

3 в) 【Описание на продукта】е Изработен от высокоэластичной тъкан, той е много мек, еластичен и здрав, лесен за съхранение и многофункционален, той осигурява покритие от 360° за кърмене на майката, когато излезете на улицата, за да защити неприкосновеността на личния живот.Лесно се разтяга на столче за кола B - когато се използва като навес. [Приложими сценарии] Върховете столчета за автомобил, шалове за хранене, калъфи за кошници, калъфи за колички, покривала за стульчиков за хранене, калъфи за памперси, пончо за хранене и т.Дори може да се носи като безкрайна шал, когато той не се използва!. 【Описание размер】34*70*72 см (13.Позволява лесно да се види или да получат достъп до вашия B по време на кърменето/ кърмене. 【Описание на материала】80% полиестер + 20% ликра. [Инструкциите за пране] Обичайната пране, машинно пране, ръчно пране.Тя може да се използва като капак кошница за пазаруване, на прах да не се удари в малките ръце на вашето Б и не е включена в очите на Vb тя може да се използва като шал, когато детето ви ще станат по-големи. 100% защита за вашата B - дишаща колички сенника се плъзга по всяко заедно в рамките на няколко секунди!Еластично дупка в горната част на пропуска по-малко светлина и повече въздух, а също така позволява лесно да се погледнат в очите.Идеален подарък за душ B - Отличен и най-добрият унисекс подарък за душ B или просто чудесен подарък за всяка майка, за да бъде по-новите майки. 【Многофункционален】Осигуряване на благоприятни за сън атмосфера, докато бебето спи в количката или автокресле, като ги предпазва от вятър и слънце.Многофункционална седалка за всяка майка - Калъф за столче за кола, Калъф за кърменето Калъф за кошницата за пазаруване, Калъф за столче за хранене за хранене, Безкраен шал, Леко одеяло, Калъф за бебешки колички, Защита от слънцето !.

Характеристики

Може и да ви хареса