.

.

HLR Шкаф за Обувки Свободно Стоящ Шкаф за Обувки от Дървен Шкаф за Обувки Опрокидывающее Кофа с Шкаф за Обувки Домакински Вход Ултра-17 см Прост Многослоен Входната Ш?

HLR Шкаф за Обувки Свободно Стоящ Шкаф за Обувки от Дървен Шкаф за Обувки Опрокидывающее Кофа с Шкаф за Обувки Домакински Вход

BGN 19.19

Продукти
На склад

[Лекотата на монтажа] Просто инсталирайте, и след това можете да го използвате.Кажете сбогом на садистской инсталирането на половин час.Това може да ви помогне да спестите време и да ви донесе голямо удобство. [Удобен и лесен за употреба] Сгъваем, лесен за носене, не трябва да се замени, когато се движат.Гуманизированную дръжката лесно да се премахне. [Здрава и устойчива конструкция] Продуктът е с дебел и здрав скелет.Освен това, нетъкан материал е водоустойчив и лек, което съответства на концепцията за опазване на здравето и околната среда. [Спестяване на пространство] е Подходяща за обикновени мъжки и дамски обувки.Спестете много място, изпитвайки различни обувки и стоки от първа необходимост.Дължина шкафове за обувки е 50 * 17 * 122 см;.Тази стойка за обувки не се използва само за съхранение на обувки,но и може да бъде публикуван в гаража,офиса,градината,пералното помещение и други места за организиране на вашите инструменти или други предмети.Марка : HLR0 Product описание : изчистена и стилна монтаж на шкафове за обувки : многослойни дизайн за съхранение, рационално използване на жизнено пространство, облекчение за съхранение Подходяща за врати отвори, входове, кални бани, спални, шкафове и т.н. Параметри на продукта : _BOS_ Материал на продукта : Фийби _BOS_ Размер шкафове за обувки : Дължина шкафове за обувки 50 * 17 * 122 см;съдържание на Пакета : _BOS_ 1x стойка за обувки.

Характеристики

Може и да ви хареса