.

.

Ароматерапия Ассоциирует стреса с мышечным гел. Ефективен гел за успокояване и възстановяване на организма. Смес от етерични масла като розмарин, джинджифил и чер?

Ароматерапия Ассоциирует стреса с мышечным гел. Ефективен гел за успокояване и възстановяване на организма. Смес от етерични масла

BGN 32.00

Продукти
На склад

Нанасяйте Щедро и масаж директно на мускулите и ставите преди и след физическа активност.Използвайте полет за поддържане на кръвообращението в глезените и краката.Централен съвет : Ако страдате от главоболие, напрежение, нанесете мускулен гел върху задната част на врата и уиски и леко масажирайте.Любителите на фитнес зала.На митнически служител.Тези, които по цял ден на крака.Тези, които имат общи мускулни болки и болки.Преди и след тренировка.Този фокусирующий и успокояващ гел за тяло лекува болки в мускулите, използвайки силата на етерични масла от розмарин, черен пипер, лавандула и джинджифил.След дълъг работен ден или интензивна тренировка дайте на своите ноющим на мускулите на любовта, в която те се нуждаят.Гел за тяло De-Stress незабавно охлажда и болки, а след това с течение на времето се затопля мускулите, успокоява ги.Нанасяйте Щедро и масаж директно на мускулите и ставите преди и след физическа активност Използвайте по време на полет, за да поддържа кръвообращението в глезените и краката Съвет : Ако страдате от главоболие, напрежение, нанесете мускулен гел върху задната част на врата и уиски и нежно масажирайте.Многофункционален, този успокояващ гел е мощно средство срещу болки в ставите и мускулите, главоболие, напрежение, спазми, мускулни отоци и възпаления.Посетителите на салона работят тези, които по цял ден е на крака и изпитва общи мускулни болки преди и след тренировка.Без лекарство, без мирис, не е лепкава и не-мазен гел бързо прониква навътре, оставяйки кожата сатенена мека и гладка.

Характеристики

Може и да ви хареса