.

.

Четка за тонален крем, ZOMFOM Brushes Brush for Blending Liquid, Cream Flawless or Powder Cosmetics Simple Tool Operation Безпроблемна четка с чекмедже за съхранение(черен)

Четка за тонален крем, ZOMFOM Brushes Brush for Blending Liquid, Cream Flawless or Powder Cosmetics Simple Tool Operation Безпроблемна

BGN 3.19

Продукти
На склад

??-Като чудесен подарък ?? : С уникален дизайн във формата на лоба за дивеч на фондацията, четка за основа е много лесно да се запази, идва с красива кутия, в комфортния кръгла рамките на защитен джоба си, избягва вашата четка от външната прах, акари и други замърсители, изглежда много мило и щедро, също може да се превърне в чудесен подарък за предстоящия празник.Приберете се и споделете с хората около вас. ???Бързо Безупречна четка за грим?? : Тази професионална четка за тонален крем с 60 мм вечеря-голяма четка за грим на лицето за 10 секунди, за да се постигне идеален, беспористого и красив грим.2 края позволяват лесно да се прилага и растушевывать области като бока носа.отличен за цялото лице.Чудесен избор за вас. ??Гъста, твърда и мека четина?? : Това определено е най-добрата четка за тонален крем, който е много мека на допир и причиняват тонален крем върху лицето, приятна за кожата, тя не поглъща и не излъчва продукти и нанася тонален крем плавно и равномерно.Това е приятно на допир и прави грим, елегантен. ???Многофункционално приложение?? : Четка не оставя гладки ленти.Добър безупречен грим за прах, течности, консилера, крем, руж, консилера, тонални козметика.за постигане на най-добри резултати използвайте четка Daubigny brush, за да създадете естествен и беспористого покритие. ???Гаранция за високо качество?? : ZOMFOM Foundation Brush притежава отлично качество и не са добри.когато.Перфектен грим с помощта на четка ZOMFOM foundation brush и отлично обслужване, 100% гаранция за връщане на парите,ако имате някакви въпроси.Клиентите на нашия Бог, ние искаме да направим всичко възможно за всеки от вас.

Характеристики

Може и да ви хареса