.

.

ZOES HOMEWARE Двойна Пръчка Закачалка за Дрехи на Колела с Рафтове Металлопрокатная Закачалка За Дрехи богат на функции Спалня Закачалка За Дрехи, Закачалка за Дрехи с 3 ?

ZOES HOMEWARE Двойна Пръчка Закачалка за Дрехи на Колела с Рафтове Металлопрокатная Закачалка За Дрехи богат на функции Спалня

BGN 39.19

Продукти
На склад

【Здрав и тежкотоварни】е Изработена от висококачествени метални тръби, осигурява отлична якост и стабильностьэто определено е силен и стабилен в продължение на дълги години употреба.Водоустойчив и устойчив на абразия. 【Луксозен стил 】Метална закачалка за дрехи може да бъде поставен във вашата спалня, дневна, мокро помещение и бутик.Той е идеален за вашето домашно убранству.Това привлича вниманието, за да намери своите дрехи и да направите живота си по-удобен. 【Двойни пръти и страничните направляващи】Високи и ниски висящи пръчици могат да се настанят дрехи с различна дължина, като ежедневната организация е по-подреден.Двете странични ламели осигуряват допълнително място за съхранение на закачалки, шалове и кърпи. 【3-полк и повече съхранение】По-високо ниво на метални рафтове осигурява повече място за кутии,сгънати дрехи, долна срок на годност може да предложи повече място за съхранение на обувки. 【Лесна инсталация】4 всенаправленных колело може да се върти на 360 градуса, с интегрирана конструкция, намаляване на обемисти стъпките за инсталация, могат да бъдат събрани без никакви инструменти, ние сме предоставили подробни инструкции за лесна инсталация.Закачалка за дрехи се регулира в съответствие с вашите специфични нужди, и по време на съхранение.Двойна пръти правят тази закачалка за дрехи отлично компактно решение за вашия прелива в килера, мазето или сезонно съхранение на дрехи.Долния слой може да се съхранява на обувки, както пръти могат да бъдат окачени дрехи.Можете да го сложи в коридора, хола, спалнята или някъде другаде.

Характеристики

Може и да ви хареса