.

.

Скрит акустичен тръбен слушалка с микрофон за уоки-токита Baofeng UV-5R слушалки за наблюдение и ПР Съвместим с 2-лентови радиостанции Марка Baofeng и Kenwood, Puxing, Wouxun (2 бр-Clear)

Скрит акустичен тръбен слушалка с микрофон за уоки-токита Baofeng UV-5R слушалки за наблюдение и ПР Съвместим с 2-лентови радиостанции

BGN 20.79

Продукти
На склад

✔️Прозрачна акустична тръба предава звук с високо качество дори и в разговорна среда и помага да се осигури наистина добра далечна връзка. ✔️Професионален гальванический метален щифт, двухконтактный стандартен диаметър 2,5 mm и 3.5 мм пространство двухконтактного 8 мм, използва гальванический антиокислительный дизайн, ефективен, за подобряване на живота на слушалки, избягва лош контакт ситуация. ✔️Стяга здраво се държи и няма да падне случайно.Издръжлив полиуретан, кабел с якост на опън до 5 кг, бобина осигурява добра гъвкавост и обсега. ✔️Слушалка, слушалки Remtise най-популярният в полицията и служителите на службите за сигурност, и използва основно за патрулна служба, по-големите колективни мероприятия, бизнес дейности и по-големи възможности за развлечения. ✔️Какво получавате : 2 бр акустична тръба слушалка и 2 чифта-средни слушалки, 7/24 за обслужване на клиенти в продължение на 12 часа на отговор, за да се гарантира удоволствие от вашата покупка.Ако търсите за слушалки-слушалка от Remtise, това може да се окаже, че ви трябва!

Характеристики

Може и да ви хареса