.

.

Сезон 4, Пайети 4 бр. Снежинка Отглеждане на Притежателя Идеален за Захващане на Отглеждане - Трайни Коледни Чорапи, ленти за Камината Кмет на Необходимия Коледен Де?

Сезон 4, Пайети 4 бр. Снежинка Отглеждане на Притежателя Идеален за Захващане на Отглеждане - Трайни Коледни Чорапи, ленти за

BGN 31.98

Продукти
На склад

????ГОТОВ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НАПРАВО ОТ КУТИЯТА.Това е достатъчно, за да побере много неща на любимите си рождественском дюшека и ще продължи няколко месеца!.Завършете украсата на вашия дом, като този, ОПРЕДЕЛЕНИ с ЧЕТИРИ парчета на притежателя за отглеждане снежинки.Уверени дръж си чорапи на този красив титуляр за отглеждане със скоба за мантията. ????ТОЧНО ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР.Отличен избор за подарък по време на коледните празници.Идеална украса за камината, за да допълнят вашия дом през този празничен сезон.Трайни притежателите на отглеждане за полицата мантия имат капацитет от 2 кг, и за задържане на притежателя на отглеждане на място не е необходимо лепило.Трайни притежателите на отглеждане за полицата мантия имат капацитет от 2 кг, и за задържане на притежателя на отглеждане на място не е необходимо лепило.Идеален начин да се покаже чорапи за Дядо коледа може да стигнем до тях!.Завършете украсата на вашия дом, като този, ОПРЕДЕЛЕНИ с ЧЕТИРИ парчета на притежателя за отглеждане снежинки.При размери 5,5 H X 3,25 L x 4,9 W инча той не е толкова голям, за да потискат други декорации. ❄️ ИДЕАЛНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК.

Характеристики

Може и да ви хареса