.

.

480 20 Комплекти Кв. Къси Нокти Цветни Режийни Ноктите на Краката си с Пълно Покриване на Фалшиви Нокти На Краката Изкуствени Нокти На Краката Съвети за Маникюрных Са?

480 20 Комплекти Кв. Къси Нокти Цветни Режийни Ноктите на Краката си с Пълно Покриване на Фалшиви Нокти На Краката Изкуствени

BGN 3.35

Продукти
На склад

Луксозен и изискан : тези смесени изкуствени върховете на ноктите са с къса квадратна форма и ярки цветове, за да можете да отрежете и подпилить им до необходимата дължина или форма, в съответствие с вашите предпочитания, техните приятна форма може да редактиране на вашите нокти на краката и да си пръст елегантен и очарователен. с пълно покриване на режийни ноктите (20 групи)Забележка : Малки предмети в пакет, моля, дръжте далеч от деца, за да се избегне поглъщане.Техническа спецификация : Материал : abs Цвят : както е показано на картинкахпакет включва : 480 бр. Кликнете върху върха на нокътя и задръжте около 5 секунди. Подпилите и формирайте своите нови ноктите, ако това е необходимо.След като сложите етикет на ноктите, опитайте се да не се намокрят ръцете си в първите няколко минути.Луксозен и изискан : Тези смесени изкуствени върховете на ноктите са с къса квадратна форма и ярки цветове, за да можете да отрежете и подпилить им до необходимата дължина или форма, в съответствие с вашите предпочитания, техните приятна форма може да редактиране на вашите нокти на краката и да си пръст елегантен и очарователен.Качествени материал : нашите квадратни къси нокти на краката са изработени от качествена ABS-материал, леки и дишащи режийни нокти на краката може да е добре задържа цвета, не отделяне и не растекаясь лесно, те са безопасни и надеждни, за да кандидатствате, можете да сте сигурни, че САМ си ноктите на краката. За да се свържете цветна украса, ноктите на краката могат да бъдат по-елегантен и очарователен. Изберете фалшиви нокти за всеки пръст на краката. Подпилите бока и област на кожичките за добра засаждане, преди да нанесете.Достатъчно количество : има 20 групи пълно покритие на фалшиви нокти на краката в различни цветове, всеки комплект съдържа 24 парчета и се предлага в 12 размери, общо 480 парчета, голямо количество количества, за да ги приложите, да се замени и да споделят с приятелите си; Лепило не е включена в нашият пакет.

Характеристики

Може и да ви хареса