.

.

Силиконов Притежателя Гореща Химикалки, 4 бр Гумени кухненски ръкавици Делото Нескользящая Potholder Ръкав Термостойкая Potholder Дръжка за Чугунени Тигани Държач на Дръж?

Силиконов Притежателя Гореща Химикалки, 4 бр Гумени кухненски ръкавици Делото Нескользящая Potholder Ръкав Термостойкая Potholder

BGN 7.99

Продукти
На склад

[Нескользящая конструкция] Нашите калъфи за прихваток и топлоустойчиви ръкави за прихваток имат противоскользящую консистенция и вътрешно силиконово край на дръжката, че може да гарантира сигурността на преместване на тежки горещи тенджери.Нашият набор от силиконови тенджери достатъчно е подходящ за ежедневно готвене, което ви е лесно в кухнята и улыбающимся в живота.Това също е един чудесен избор за вас, за да изпратите тези притежателите на тенджери за химикалки вашите семейства или приятели.Той е подходящ също и за майки, приятели, родители, съпруги и т.Освен това, всеки от железни дръжки има размери около 5,3 х 2., идеален за деня на майката, рожден ден, тържества, housewarming, подаръци готвачи и домакини. [Широкото прилагане на] Нашия ръкав на притежателя на химикалки гореща тиган със силна съвместимост-това са практични инструменти за кухнята, които са подходящи за различни дълги дръжки на съдове, железни воков, тигани, тигани, тигани, противней, чинии и т. [Устойчиви на висока температура] Нашата капачка дръжка hot assist и буш притежателя чугунени тигани, изработени от гъвкав силикон, леки, трайни, отколкото други обикновени материали, и могат свободно да се наведе, без деформации. [Информация за пакет] Вие ще получите 2 броя силиконови дъщерно дружество на притежателите на дръжки горещи тенджери и 2 броя силиконови дръжки дръжки на тенджери, които са подходящи за ежедневна употреба и за замяна. Не използвайте притежателя при контакт с открит пламък.Моля, дръжте го на чисто и сухо място и да се пази от пряка слънчева светлина.

Характеристики

Може и да ви хареса