.

.

Sedeta Камина Поставка за телевизор е с Led Подсветка, 58 Развлекателен Център с камина и телевизор до 65 за всекидневната, Промишлен Игри Телевизионен Конзола Маса с Отв?

Sedeta Камина Поставка за телевизор е с Led Подсветка, 58 Развлекателен Център с камина и телевизор до 65 за всекидневната, Промишлен

BGN 279.99

Продукти
На склад

Дистанционно управление на камината се използва за управление на яркостта 3 и независимо от това, той се нагрява или не, и камина може да бъде по всяко време.Led RGB лента е с отделен контролер за управление на яркост и скорост на промяна.Предно стъкло безопасно на допир, по всяко време и никога не се загрява при работа на обогревателе. 【Голямо пространство за съхранение на】Поставка за телевизор с камина разполага с общо три етажа и общо 6 открити рафтове за багаж, което го прави по-удобни за съхранение на неща.Ако имаш само една кутия, моля, не се притеснявайте, различна кутия вече е на път към дома си.Подробна информация за използването на проследяване или други въпроси за продукти, моля, свържете се с нас на този пост). 【Лесно сглобяване и 100% гаранция за】за Да сглобяването на тази поставка за телевизор максимално лека, включили сме ясни и подробни инструкции, номерирани детайли.

Характеристики

Може и да ви хареса