.

.

AA-SS Travel Urinal - Детски Писоар за приучения да Гърне, Писоар за Жени,Писоар за Приучения към Гърне за Момчета, Преносим Писоар за Мъже,Пот.

AA-SS Travel Urinal - Детски Писоар за приучения да Гърне, Писоар за Жени,Писоар за Приучения към Гърне за Момчета, Преносим Писоар

BGN 76.40

Продукти
На склад

❤【 МАТЕРИАЛ】 - ♬ гладка повърхност, за да не навреди на ръка, по-безопасни за използване, материал PP, изящна изработка, без чеп, кръгла и елегантен, траен. ❤【С ДИЗАЙН на КАПАКА 】- ♬С капак и капака, така че те напълно се елиминира миризма на урината, висока якост, мека, гладка повърхност и край, нетоксичен, ярък, чист, санитарен, лесен за почистване.Уникален дизайн на тази последна дума в писоар прави напълно брызгозащищенным и запечатани. ❤ 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 - ♬ лесно да носите със себе си у дома или в движение.Уникален дизайн на изделия, може да се комбинира с легло за хранене и се използва за профилактика и лечение на язви и въздушна възглавница. ❤ 【РАЗШИРЕНИ КРАЙ 】- ♬ Разширена от двете страни за увеличаване на обхвата на сила и повишаване на комфорт за хората. ❤【ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА】 - ♬ е Подходящ за деца от 1 година до 5 години, обогатява вашите семейни нужди.Унисекс за възрастни и деца, по-голям капацитет, за деца, възрастни пътуване за възстановяване след употреба.Предмети от първа необходимост за шофиране на дълги разстояния, бивакуване на открито, пътуване и т.н. последна дума в писоар Материал : ABS Трайни писсуары, лесно хигиенични, огъване, затворени, те могат дори да оставите в леглото, което ги прави незабавно достъпни за потребителя.С капак и капака, за да те напълно исключали миризма на урината.Може многократно да се използва след почистване, лесен за измиване и почистване.Размер : Approx. 21x13x13.5cm.Пластмасов материал, супер гладка повърхност, много лесно се почиства след употреба.Дизайн за спестяване на пространство, лесни за носене в чантата _BOS_Œ Уникален дизайн на продуктите, обогатяване на вашите семейни нужди Унисекс за възрастни срокът за доставка е от 4-8 дни.).

Характеристики

Може и да ви хареса