.

.

Lurrose Цвят: Златист, Сребрист Минималистичен Геометричен Скоба За Коса Нежен Кухи Метални Шипове Скоби Аксесоари Фиби Боби Жени Опашка Притежателя Изявление 2 бр.

Lurrose Цвят: Златист, Сребрист Минималистичен Геометричен Скоба За Коса Нежен Кухи Метални Шипове Скоби Аксесоари Фиби Боби Жени

BGN 7.03

Продукти
На склад

Държачи за греди на косата са подходящи за жени с всички типове коса и не предизвиква чупливост или изваждане направления.Стилен и уникален интериор, лесна за носене и придават блясък и причудливого чар.Идеален за създаване на белите дробове прически, частични бързи укладок, моливи или пълни укладок, надеждно и здраво задържащи косата на място без никакъв дискомфорт.Геометрична маншет за коса е изработена от сплав, гладка в чорап и стабилна в употреба, не е деформиран лесно, ръжда или се развали и може да се използва в продължение на дълго време.Това ще бъде един добър избор за вашия начин на парти, среща, последния вечер, сватба, пътуване и почивка, добавяне на повече красота на вашето мировоззрению.Характеристики - Размер : 12. 00 X4. 00 X1. 00cm/ 4. 72 X1. 57 X0. 39in-Цвят : златист, сребрист.- Материал : сплав - Геометрична маншет за коса е изработена от сплав, гладка в чорап и стабилна в употреба, не е деформиран лесно, ръжда или се развали и може да се използва в продължение на дълго време.- Държачи за кифли за коса са подходящи за жени с всички типове коса и не предизвиква чупливост или изваждане направления.- Идеален за създаване на белите дробове прически, частично бързото нарастване или греда или пълно възстановяване, надеждно и здраво задържане на косата на място без никакъв дискомфорт.- Стилен и уникален интериор, леко облечен и се добавя блясък и причудливого чар.- Това ще бъде един добър избор за вашия начин на парти, среща, последния вечер, сватба, пътуване и почивка, добавяне на повече красота на вашето мировоззрению.Пакетът включва 2 x притежателите на кифлички за коса.

Характеристики

Може и да ви хареса