.

.

Голяма Кутия За Съхранение на Шапки за Жени и Мъже, Сгъваеми Кръгли Шляпные Кутии За Пътуване с Пылезащитной Капак, Чанта-Органайзер за Носене и Защита на Кръгли Ша?

Голяма Кутия За Съхранение на Шапки за Жени и Мъже, Сгъваеми Кръгли Шляпные Кутии За Пътуване с Пылезащитной Капак, Чанта-Органайзер

BGN 22.39

Продукти
На склад

【Е Предназначен за големи шапки】Шляпная автомобилът е с височина около 17 см и диаметър 19 см, тя е повече от другите на пазара, специално разработена за големи шапки.По принцип, можете да попълните уголемени широкополые, каубойски, каубойски или бейзболни шапки.Този органайзер за шапки е много подходящ за семейна употреба. 【Лесно да се съхранява】Шапки често смяты, повредени, растоптаны и смачкани.Тази чанта за съхранение на шапки ще ви помогне по-добре да организира и да си шапки.Лесна за организация и добре видима полупрозрачна част позволява лесно идентифициране на шапка. 【Висококачествени материали】Той издръжлив и лесен и може да се използва като ръчен багаж за пътуване.Автомобилът идва пропорции.Той ще се върне към най-добрата си форма, ако ще го кърпи или одеяла, или бързо ще премахне гънки, леко погладив му. 【Универсално съхранение】Този кутия за съхранение на шапки голям капацитет, идеален за организация на гардероба, пътуване, може да се използва за почти всичко, което пожелаете.Широк диаметър 19 см може да се побере на различни шапки.Тя може да се използва като склад за играчки, органайзер за шалове, кърпи, чаршафи, ръкавици, бельо или одеала и т.н. 【Идеален подарък】Ако вашите приятели обичат да носят шапки или събира различни шапки, той е хранилище на шапки голям капацитет е много подходящ.Тя е много подходяща като за рожден ден, Коледа.

Характеристики

Може и да ви хареса