.

.

Полочные Скоби 6шт Медни Сгъваеми Полочные Скоби, Тежкотоварни Въглеродна Стомана Стенен Сгъваем Полочный Скоба за Масата, Верстака, Кухня, Спалня, Компактен DIY 10 П?

Полочные Скоби 6шт Медни Сгъваеми Полочные Скоби, Тежкотоварни Въглеродна Стомана Стенен Сгъваем Полочный Скоба за Масата, Верстака,

BGN 29.59

Продукти
На склад

Спестяване на пространство Задайте сгъване на тезгяха в своя ремарке за барбекю, изграждане на маса, който се състои от стената, и така нататък.Лесен за инсталиране и използване : 1. Измерете положение стенни скоби на борда 2. Отбележете позицията на удар на борда, поставяне на скоба на дъска (кратък лост сгъване на рафтовете се монтира на стената, дълъг лост се използва за определяне на дъски) 3. Използвайте алкохолен ниво, за да се уверите, че той параллелен, отбележете позицията на стената 4. Пробиват дупки в около электродрелью 5. 6. Закрепете сгъваеми рафтове с винтове и готови Технически характеристики : Име на продукта : KLGtech Сгъване на стена Материал : метал + златна боя Размер : 10 см x 4,6 инча Цвят : злато Максимална товароподемност : 205 кг/450lb Ъгъл на накланяне : 90 градуса Дупка : приблизително 5 mm Монтаж : Вита определяне на Опаковка : 6 бр. Внимание : 1. В комплекта не са включени дървена дъска. 2. Място на инсталиране трябва да бъдат хоризонтални.Уверете се, че два скоба успоредни помежду си и перпендикулярни на стената, в противен случай това ще се отрази на сгъването.Затегнете винтовете, за да се избегне тяхното отслабване.

Характеристики

Може и да ви хареса