.

.

Сребърна Лъжица Домакински Сребърна Лъжица с Дълга Дръжка Прибори От Сребро Удебелена Сребърна Лъжица Резбовани Сребърна Лъжица 17 см Подарък за Здравето (Резбова?

Сребърна Лъжица Домакински Сребърна Лъжица с Дълга Дръжка Прибори От Сребро Удебелена Сребърна Лъжица Резбовани Сребърна Лъжица

BGN 32.72

Продукти
На склад

1. [Подходяща за деца] YINOX - това е множество от сребърна лъжица.Дръжката се изрязват моделите.Тази нескользящая дизайн ви помага да събират храна по-ефективно.Тази солидна суповая лъжичка е идеален за деца, които се учат там.Освен това, древните благородници обичали да използват сребърни изделия и за проверка на безопасността на доставките на храни, които са много ценни сребърни прибори. 2. [Високо качество] Лъжица е изработена от сребро проба 999, ръчно изработени, с изискани модели.След глобата полиране той предпазва от ръжда и прегряване.Размери на продукта : обща дължина около 17 см., дебелина около 0,18 см, дължина на дръжката около 12 см, ширина обработва около 1,8 cm; повърхността лъжици около 3,5 см в дължина и от 3,2 см в ширина. 3. [Миялна машина е на разположение]-Тези за многократна употреба прибори от сребро могат да се мият в миялна машина и да се постави в кошницата за прибори за хранене сребро повечето съдомиялни машини.Освен това, удобен за почистване с мек сапун и гъба в мивката.Моля, почистете, подсушете с след почистване, за да се предотврати окислението. 4. [Много подходящи за подаръци] Независимо от това, яде ли ориз, суши, bento, гореща пот или организиране на официална вечеря, тази лъжичка може да ви осигури по-автентичен опит и добре, за да се наслаждавате на храната.В същото време това е твърде голям и ценен подарък. 5.Покупка без риск YINOX.Материал : Сребро Име на продукта : суповая лъжица от сребро Стил : vintage Популярни елементи : издълбани Приложимите случаи : семейство, ресторант размери на продукта : обща дължина около 17 см., дебелина около 0,18 см, дръжка около 12 см и дължина дръжка около 1,8 см ширина; повърхността лъжици около 3,5 см в дължина и от 3,2 см в ширина, а на тегло-около 54 г.

Характеристики

Може и да ви хареса