.

.

WANAO02 Пълна капака на корпуса (Средно рамка Рамка на Задната Табела на Корпуса на Обектива на камерата Панел + Задната част на кутията на батерията) за Galaxy Note 4 / N910F (че?

WANAO02 Пълна капака на корпуса (Средно рамка Рамка на Задната Табела на Корпуса на Обектива на камерата Панел + Задната част

BGN 58.56

Продукти
На склад

Той използва за да се определи повредени СИМ-картата или не работи слот тавата Точен монтаж, идеален така че на срещата,.Цялостен ремонт комплект : Пълен комплект с най-високо качество, включително професионален болт с бутане на тавата СИМ-карта.Просто отделете малко пари за по нов начин да погледнете своя телефон.Замяна на притежателя на тавата сим-карта на вашия старите счупени, пукнати или неработен притежателя тава сим-карта.Пълна капака на корпуса (Средно рамка Рамка на Задната табела на Корпуса на Обектива на камерата Панел + задната част на кутията на батерията ) за Galaxy Note 4 / N910 F(черен).Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.1. Висококачествена средната рамка bazel задната табела корпуса на обектива на камерата панел замяна за Samsung Galaxy Note 4 / N910 F.2. Замяна на счупени или неработен заден корпус за нов.3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.4. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Характеристики

Може и да ви хареса