.

.

Уникален дизайн маска Haven-Safe осигурява максимален комфорт и кацане. Високо-технологична тъкан Polygiene филтрира частици. Лек и лесен за ушите. Идеален за връщане в учил

Уникален дизайн маска Haven-Safe осигурява максимален комфорт и кацане. Високо-технологична тъкан Polygiene филтрира частици.

BGN 24.00

Продукти
На склад

Уникален дизайн осигурява максимален комфорт и кацане.Високо-технологична тъкан Polygiene филтрира частици.Дишащ, екологичен, моющийся, за многократна употреба.Лесен за среден (12,0~14,5 см); Голям (14,0~15,5 см); X-голям (15,0~17,0 см).Haven-Safe Mask-една от най-защитените и лесни маски за лице в света!Нашата революционна маска, произведени с използване на високотехнологични супер еластична тъкан, която е удобна, мека и дишаща.Той нежно въздействие върху кожата и не я дразни.Това не предизвиква напрежение в ушите.Изработен е от полигенни материали, които имат скорост на филтрация е 99%.Той филтрира често срещаните алергени като полени и прах.Чудесно за спорт на закрито и на открито.Всяка маска се предлага надеждно опаковани индивидуално запечатания пакет.Измийте добре преди употреба.Ръчно пране и сушене.Издържа до 50 пъти при бережной ръчно пране.Монтаж и размер. (Плат ще се простират след употреба, затова се препоръчва да се поръча размер надолу) - X-Голям (15,0 см~17,0 см) Подходящ за повечето възрастни мъже - Голям (14,0 cm ~ 15,5 см).Подходящ за повечето миниатюрни мъже и жени - среден (12,0 cm ~ 14,5 см).Подходящ за повечето миниатюрни жени / юноши - малък (10,5 cm ~ 12,5 см).Подходящ за повечето деца.Безплатна доставка в САЩ, с изключение на Хавай и Аляска.Доставка от Калифорния.Този продукт не подлежи на връщане по съображения за сигурност и хигиена.

Характеристики

Може и да ви хареса